banner001 banner002
 

DAI KIDS Mesimi per Djem te Dielleve

  Për Djem qdo të Diele  
  nga Ora 11:00 - 12:30  
  mësimbesim Fetar 

  Mësimbesim Fetar  
  për Vajza qdo të Shtune  

  nga Ora 10:00-12:30  

Gäste Online

Aktuell sind 5 Gäste und keine Mitglieder online

Informationen

 Namazi Xhumasë  
 falet
në ora 13:00  

 Jacia falet si pas
 kohes takvimit

 Ligjeratë dhe lexim të 
 Kuran´it për gratë. 

  Çdo të shtune pas namazit të drekës nga ora 14:15 deri në ora 17:30 lexim te Kuran´it, dhe ligjeratë!

Hoxha aktual ne Dai e.V

 Teolog (Hoxh) 
 Orhan Ramadani
 nga Vaksinca e
 Kumanoves.

Aktuelle Videos

 
Alle Rechte vorbehalten: eviola | webdesign & hosting © 2014.